HARDLUX rust beater

HARDLUX rust beater
HARDLUX rust beater

TERMÉKLEÍRÁS
HARDLUX RUST BEATER levegőn száradó korróziógátló bevonat kiváló mechanikai tulajdonságokkal; alapozó és közbenső bevonat is, amelyet közvetlenül a rozsdára felhordhatunk, megköti a korróziót, semlegesíti azt és meggátolja a tovább terjedését.

Felhasználás: minden féle acélszerkezet, ipari berendezések és más fémipari berendezések esetében használjuk, amelyek részlegesen vagy tartósan kültéri körülményeknek vannak kitéve. Átvonónak javasoljuk a Hardlux metal efekt lakkot / Hardlux profesional lakkot / Hardlux hammerschlag efekt lakkot / Kemolux BS lakkot / Kemocel BS lakkot. Minél jobb hatékonyság elérése érdekében el kell távolítani minden levélrozsdát, zsírt és párát a fém felületről. A bevonatot felhordhatjuk két rétegben ecsettel, hengerrel vagy szórással. A terméket használat előtt és használat közben jó fel kell keverni.

SZÁRADÁS
1-2 óra 20 °C-on.

MIN.ÁTFESTHETŐSÉGI INTERVALLUM
1 óra.

KIADÓSSÁG
10-11 m2/l egy rétegben 30 µm szárazfilm rétegvastagság esetében.

HÍGÍTÓ
Hardlux rust beater hígító. Felhasználható gyári lezárt csomagolásban, száraz és jól szellőztetett, napfénytől védett helyen tárolva +5°C és +25°C között időkorlátozás nélkül.

CSOMAGOLÁS
0,75 l

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
021
Webáruház készítés